Duminica independenta

Pam laudă Sanwo-Olu, caută implicarea Lagos în pelerinajul creștin.

Lagos – Secretarul Executiv al Comisiei Nigeriene a Pelerinilor (CNPC), Rev. Yakubu Pam, a solicitat sprijinul guvernatorului statului Lagos, Babajide Sanwo-Olu, pentru pelerinii creștini din stat care se îndreaptă către Israel în decembrie 2020.

Pam, care a adresat solicitarea sa în timpul unei vizite la guvernatorul Sanwo-Olu din Lagos în această săptămână, l-a felicitat pe guvernator pentru sprijinul acordat în timpul pelerinajului din anul precedent.

„Am venit să-l vizitez pe guvernator și să-l informez că pregătim călătoria noastră în Israel în decembrie. Dorim, de asemenea, ca el să ofere același sprijin pe care l-a oferit și în 2019, pentru a încuraja frații și surorile noastre, liderii bisericii, să sponsorizeze pelerinajul în scopul rugăciunii pentru țara noastră. Cu cât guvernul este mai implicat în domeniul religios pentru a construi o națiune, cu atât mai bine”, a declarat Pam.

El a subliniat că, în această perioadă, avem nevoie de rugăciune în această țară.

Felicitându-l pe guvernatorul Sanwo-Olu pentru liderarea sa exemplară, Pam a declarat: „Este lăudabil că a oferit un lideraj bun. S-a descurcat foarte bine anul trecut și avem încredere că va face și mai bine în acest an”.

Rev. Pam s-a bucurat că cei care s-au întors din pelerinajul anului precedent au apreciat sprijinul guvernului nigerian.

Conform lui, guvernul „i-a sponsorizat să meargă și să vadă locurile descrise în Biblie. A încurajat credința lor.

„Cei mai mulți dintre ei și-au exprimat bucuria de a fi cetățeni buni ai acestei țări. Aici, guvernul înțelege și respectă autoritatea și suveranitatea noastră. Unii dintre ei au dezvoltat un sentiment tot mai puternic de naționalism. Acesta este un spirit pe care l-am căutat, pentru a vedea oamenii credând în țara noastră, suveranitate și unitate.”

În ceea ce privește numărul de pelerini care intenționează să viziteze Israelul anul acesta, Rev. Pam a declarat: „Avem nevoie de mai mulți oameni care să meargă și să se roage. Știm că pandemia de COVID-19 a afectat multe aspecte, dar avem încredere în Dumnezeu că aceasta nu va afecta negativ rugăciunile noastre.

„Nu mergem acolo pentru turism, ci pentru a ne ruga. Orice persoană care crede în puterea rugăciunii sfinților, fie ei creștini, musulmani sau de alte credințe, știe că acesta este momentul să ne rugăm mai mult și să căutăm fața lui Dumnezeu.”

În răspunsul său, guvernatorul Sanwo-Olu l-a felicitat pe Rev. Pam pentru vizită, afirmând că guvernarea înseamnă îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și a locului în care trăiesc.

El a declarat: „Prin urmare, dacă ne-am propus să ne îmbunătățim modul de viață și să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor noștri, acesta este un obiectiv mult mai bun decât cel pe care l-am întâlnit. De aceea, dacă am stabilit un obiectiv pentru noi înșine și am spus că Lagos va avea întotdeauna probleme de trafic, atunci să îmbunătățim sistemul de transport pentru oamenii noștri. În Lagos, vom avea întotdeauna mișcare din cauza populației mari, deci să creăm alte mijloace de transport pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *