Independente

Ogyny pregătit să intre în Entertainment Hall Of Fame.

Oginni Oluwaseun David, cunoscut sub numele de „Ogyny,” este un muzician, actor și antreprenor nigerian, hotărât să cucerească lumea Nollywood-ului.

Ogyny, talentat în mai multe domenii, originar din statul Osun și absolvent al Politehnicii de Stat din Lagos și al Universității din Africa de Sud, a lansat recent piesa „Heaven,” o baladă de dragoste. În timp ce mulți au crezut că acesta a fost totul, Ogyny rămâne pregătit pentru chiar mai mult. Interpretarea sa în diverse roluri l-a adus în atenția publicului și a devenit un punct de vânzare important în industrie.

Cu roluri notabile în spectacole și filme precum „Tinsel,” „Interzis,” „Unbroken,” „Men’s Club,” „Black Val,” „Igbo Kadara,” și multe altele, actorul înalt și zvelt a strâns laude.

Vorbind despre experiența sa în industrie, Ogyny a mărturisit: „Am fost implicat în industrie de aproximativ 16 ani acum. A fost un parcurs cu suișuri și coborâșuri; am avut momente când am fost nevoit să mă întorc la școală, iar alteori să lucrez pentru a-mi asigura traiul, deoarece industria divertismentului nu era încă bine plătită. În timpul studiilor mele în Africa de Sud, am continuat să-mi urmez visul, colaborând cu casa de discuri din Africa de Sud „Triple O Entertainment” și apărând în reclame TV precum „Dr Tuner” de la DStv și „Everywhere” de la Glo.” După întoarcerea în Nigeria în 2015, după cinci ani de studii și muncă, am decis să abordez cariera de actor cu seriozitate, iar această decizie s-a dovedit cu adevărat fructuoasă.”

Ogyny a subliniat că pasiunea a fost forța sa motrice, iar modelele pozitive, cum ar fi mama sa, 2Baba, Sound Sultan, R.M.D, Ramsey Nouah și Akin Lewis, l-au inspirat pe parcursul carierei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *