Independente

El vrea sex anal sau nicio căsătorie.

Am nevoie de sfatul tău pentru că nu vreau să-mi folosesc mâna ca să-mi stric căsnicia. Căsnicia mea va avea aproape un an și totul e bine, cu excepția vieții noastre sexuale. Soțului meu îi place să facă sex cu mine prin anus. Totul a început la două luni după căsătorie. La început a spus că vrea să știe e, apoi a început să facă un lucru obișnuit. Ori de câte ori vrea să facă sex, el mi-ar spune să se întoarcă și, deși nu-mi place, dar din moment ce îi place accept pentru pace să domnească.

Problema acum este că am dureri serioase. I-am spus despre asta, dar nu pare să-i pese. Allhewantsishishissure. Era atât de umflat încât nu puteam merge la toaletă. Trecerea caca a devenit o problemă, deoarece este însoțită de dureri grele, așa că am avut de a merge la medicul care mi-a spus că am să nu mai fac sex. I-am spus soțului meu despre asta și s-a enervat. A spus că doctorul nu știe ce spune. Aceasta nu a fost o problemă mică, deoarece a ajuns să aducă o ceartă între noi. A stat departe de casă câteva zile și când ne-am împăcat, a avut-o cu mine din nou. De data aceasta durerea a fost mai severă decât cele anterioare, așa că am decis să-i spun medicului să-l invite la o sesiune, poate el ar putea să-l facă (soțul meu) a se vedea motive cu mine.

Anunț dormitor
Problema e că atunci când i-am spus soțului meu despre asta, mi-a spus că nu are timp pentru programare și simt că știe de ce doctorul vrea să-l vadă. Acest lucru a cauzat un alt sfert între noi din nou și acum el amenință căsătoria noastră, spunând că el ar lăsameforcinevacineva dacă i-am refuza dreptul său. Oyin, nu știu ce să fac. Am obosit de tot. Ilovemyhusband, dar durerea am îndura de zi cu zi forhispleasureistoomuch. Abia pot să stau jos fără să simt durerea. Ce ar trebui să fac, te rog?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *