Independente

Danmola Khazim gata pentru a schimba lucrurile cu filmul „Lothario”.

Pe măsură ce industria filmului își reia activitatea, cu practicanții reluând de unde au lăsat după blocarea cauzată de temutul coronavirus, actorul Nollywood și creatorul de conținut, Khazim Danmola, pare să fie un lider de drum și își îndeamnă colegii să revină în acțiune.

Cu noi proiecte lansate de la Coliseum Network, o companie de divertisment respectată care gestionează în prezent afacerile unor actori premiați și altora din industria filmului, pare a fi începutul unei revoluții în producția de filme, cu Danmola fiind imaginea acestei companii.

Vorbind într-un interviu recent despre planurile sale de a surprinde industria, Danmola, care a jucat în filme notabile în limbile Yoruba și engleză, inclusiv, dar fără a se limita la Tinsel, Subuola, Daune, Crucea lui Jade, printre altele, a declarat că a ajuns la un nivel în industrie unde este gata să demonstreze că producția de film poate fi făcută așa cum se așteaptă și nu altfel.

Deși Danmola a întâmpinat propriile sale provocări ca actor, decizia sa de a face un pas îndrăzneț și de a produce primul său film cu sprijinul unei companii de management, specializată în managementul talentelor, echipamente fotografice și accesorii de vânzare cu amănuntul și producția de film, pare să-i schimbe povestea.

Noul său film, „Lothario”, este așteptat cu mare interes în industria filmului, iar actorul speră că acesta va atrage atenția când va ajunge pe ecrane.

Potrivit lui, „filmul este unic. Este o poveste cu un concept aparte. Intrigă, crimă, jocul puterii, trădarea și drama arată cât de captivantă poate fi o producție cinematografică.”

În timp ce este primul său film, Danmola se arată neîngrădit, deoarece crede că va surprinde mulți oameni. „Este ca și cum ar fi primul meu copil. Abia așteptăm să arătăm lumii magia pe care am pregătit-o”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *