Independente

Cine să-mi câștige inima, un bărbat cu resurse financiare sau un iubit mai puțin înstărit?

Înțeleg că te afli într-o situație complicată și că iei în considerare mai mulți factori în luarea deciziilor. Este important să fii sinceră cu tine însăți și să te gândești la ce anume îți dorești într-o relație și în viața ta.

Aș dori să aduc câteva corectări în textul tău, iar apoi voi oferi câteva sugestii:

„Am nevoie de sfatul tău. Ies cu doi bărbați. Unul este partenerul meu de vârstă, iar celălalt este mult mai în vârstă decât mine. Adevărul este că nu îi iubesc pe niciunul dintre ei, dar am sentimente puternice pentru ambii. Tipul care este partenerul meu de vârstă este grijuliu, dar întotdeauna ocupat, în timp ce tipul mai în vârstă nu este atât de atent, dar îmi oferă tot ce am nevoie. Ambii se completează reciproc în viața mea. Nu mă pot descurca fără celălalt pentru că ambii au moduri diferite de a mă face fericită. Problema în acest moment este că ambii sunt obsedați de atenția mea, mai ales partenerul meu de vârstă. Mereu vrea să petrecem timp împreună și asta a cauzat probleme între noi.

Acum sunt într-un impas; ambii au stabilit întâlniri pe 1 octombrie. Sugar Daddy vrea să mergem să ne distrăm în afara țării, în timp ce tipul mai tânăr vrea să mergem să-i vizităm familia. Sunt confuză cu cine să fiu. Îi vreau pe ambii, dar sunt mai tentată să urmez tatăl meu de zahăr, deoarece el este mult mai distractiv și voi câștiga financiar. Te rog, nu mă judeca în acest caz, pentru că bărbații nu merită să îți schimbi deciziile pentru ei.

Ești sigură că ai nevoie de sfatul meu sau ai luat deja decizia singură? Știi cel mai bine ce îți potrivește și de ce să ceri sfat? Oricum, deoarece ai întrebat, sfatul meu pentru tine este să fii atentă. Nu poți avea niciodată bărbatul perfect. Alege fie bani, fie fericire. Deși unii oameni spun că banii aduc fericirea, este într-adevăr așa? Amintește-ți că nu poți mânca tortul și să îl ai în același timp și crede-mă că nu te judec.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *