Independente

Șapte ani fără tatăl meu este infernal – Adaeze-Mcphilips Nwachukwu

Adaeze-Mcphilips Nwachukwu, fiica regretatului poet nigerian și editor de arte al ziarului Vanguard, Mcphilips Nwachukwu, a spus că viața nu a mai fost la fel, la șapte ani după moartea tatălui ei. Nwachukwu a murit pe 27 septembrie 2014, după o boală prelungită.

Într-un tribut sensibil trimis sâmbătă INDEPENDENT, Adaeze descris tatăl ei ca o bijuterie rară.

„Tații joacă roluri importante în fiecare pas pe care îl fac copiii lor. Sunt ca niște războinici care vor lupta pentru fericirea copiilor lor. Cu toate acestea, unii copii cresc fără tată; unii își pierd tatăl din cauza morții. Unora nu li se oferă șansa de a-și petrece întreaga viață cu tatăl lor. Să fii departe de tatăl tău sau să-l pierzi pentru totdeauna te poate face să te simți gol și incomplet. Tristețea care îți umple inima este foarte supărătoare. Să-mi pierd tatăl și să știu că s-ar putea să nu-l mai văd niciodată e atât de dureros pentru mine.

Anunț dormitor
„Tată, mă tot gândesc la tine, n-am știut niciodată că fiind fără tată, mă va face să simt atâta durere. Mi-e dor de tine, tată. Mă doare să cred că nu mai ești aici. Deși nu mă pot abține, dar uneori zâmbesc cu lacrimi în ochi când îmi amintesc ne-am prețuit în fiecare moment când erai în viață. Mi-e dor de tine, tată!

„Eu încă mai primesc o mulțime de îmbrățișări, dar nici unul dintre ele sunt la fel de cald ca a ta. Mi-e dor de tine, tată. Chiar din momentul în care m-ai ținut în brațe până în ziua în care m-ai văzut în prima mea zi de școală, mă țin astăzi de amintirile frumoase care m-au făcut persoana care sunt astăzi. Mi-e dor de tine, tată.

„De fiecare dată când pun flori pe mormântul tău, îmi dau seama cât de dulce mi-ai făcut viața. Aș vrea să te pot îmbrățișa. Atunci te-aș ține strâns și nu ți-aș da drumul niciodată.

Fiecare zi a tatălui este o amintire dureroasă a absenței tale în viața mea, tată, aș vrea să pot da timpul înapoi și să trăiesc fiecare zi din copilăria mea așa te-a sărbătorit.

Adaeze, cu inima frântă și emoțională, a spus că nu a găsit înlocuitor dragostei pe care tatăl i-a dăruit-o când era în viață.

„Vei fi mereu în inima mea. Mulțumesc că ai fost un tată grozav pentru mine. Amintirile tale vor trăi mereu în inima mea. mi-e dor de tine. Nu există nici un tată la revedere, oriunde ai fi; Vei fi mereu în inima mea. Nu contează câți ani, durerea morții tale nu se diminuează niciodată”, a spus ea.

În ciuda tuturor șanselor, Adaeze crede că își va îndeplini visul.

„Am refuzat să renunț ca fiica ta. Privesc în viitorul glorios. În timp ce zâmbetele tale îmi umplu gândurile. Și pentru planurile de mâine este de a te face mândru. Pentru că știu că te voi vedea în urma zilei în timp ce dormeai în eternitatea glorioasă. Am mers înalt în viitor știind că voi avânta pe aripile vulturului pe deplin asigurat că obiectivele mele vor fi cu siguranță atinse. Sunt sigur că tu, tatăl meu, ai grijă de mine cât voi crește. Voi ajunge acolo pentru că știu că o voi face, modelul și destinul meu sunt deja în mâinile lui Dumnezeu.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *