Independente

Pe cine să-mi dau inima, pe sugar daddy sau pe iubitul falit?

Am nevoie de sfatul tău. Ies cu doi bărbați. Unul e partenerul meu de vârstă, iar celălalt e mult mai în vârstă decât mine. Adevărul este că nu-i iubesc pe niciunul dintre ei, dar am sentimente grozave pentru ei. Tipul care este partenerul meu de vârstă este grijuliu, dar întotdeauna rupt, în timp ce tipul mai în vârstă nu este de îngrijire, dar dă-mi tot ce am nevoie. Ambele se completează reciproc în viața mea. Nu mă pot descurca fără celălalt pentru că amândoi au moduri diferite de a mă face fericită. Problema în acest moment este că ambele sunt „atenția” nebun, mai ales partenerul meu de vârstă. Mereu mă vrea cu el tot timpul și asta a cauzat probleme între noi.

Acum sunt într-un fix; ambele au stabilit iesirile pe 1 octombrie. Sugar Daddy vrea să mergem să ne distrăm în afara țării în timp ce tipul mai tânăr vrea să mergem să-i vizităm familia. Sunt confuz cu cine să fiu. Vreau atât, dar eu sunt mai tentat să urmeze tatăl meu de zahăr, deoarece el este mult mai distractiv și voi câștiga financiar. Te rog, nu mă judeca în acest caz pentru că bărbații nu merită să te sinucizi pentru asta.

Ești sigur că ai nevoie de sfatul meu sau ai luat deja decizia de unul singur? Știi ce ți se potrivește cel mai bine și să faci asta, așa că de ce să ceri sfatul? Oricum, din moment ce ai întrebat, sfatul mi-ar da este pentru tine să fie atent. Nu poți avea niciodată bărbatul perfect. Sale, fie alegeți bani sau fericire. Deși unii oameni spun că banii sunt fericire, dar este într-adevăr așa? Amintește-ți că nu-ți poți mânca tortul și să-l ai în același timp și crede-mă că nu-l judec.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *