DUMINICA independenta

Pam laudă Sanwo-Olu, caută implicarea Lagos în pelerinaj creștin

Lagos – Secretarul Executiv, Nigerian Pilgrims Commission (CNPC), Rev. Yakubu Pam, a solicitat sprijinul guvernatorului statului Lagos, Babajide Sanwo-Olu, pentru pelerinii creștini din stat în Israel în decembrie 2020.

Pam, care a făcut apelul în timpul unei vizite la guvernatorul Sanwo-Olu din Lagos în timpul săptămânii, l-a felicitat pe guvernator pentru sprijinul acordat în timpul pelerinajului de anul trecut.

„Scopul nostru de a veni este să-l vedem pe guvernator și să-l anunțăm că începem călătoria noastră în Israel în decembrie. De asemenea, vrem ca el să facă același lucru pe care l-a făcut anul trecut 2019, pentru a-i încuraja pe frații și surorile noastre, conducătorii bisericii, să meargă în sponsorizare pentru pelerinajul de a se ruga pentru țara noastră. Cu cât guvernul este mai implicat prin religie pentru a construi o națiune, cu atât mai bine”, a afirmat Pam.

El a menționat că, dacă avem nevoie de ceva în această țară la această oră, este rugăciune.

Felicitându-l pe guvernatorul Sanwo-Olu pentru conducerea sa exemplară, Pam a declarat: „Un lucru bun este că a dat dovadă de leadership. A făcut-o foarte bine anul trecut și credem că o va face mai bine anul acesta”.

El și-a exprimat fericirea că cei care s-au întors din pelerinajul de anul trecut apreciază ceea ce a făcut guvernul nigerian.

Potrivit lui, guvernul „le-a sponsorizat pentru a merge și a vedea ceea ce a fost scris în Biblie. Le-a încurajat credința.

„Unii dintre ei și-au exprimat fericirea fiind buni cetățeni ai acestei țări. Aici este guvernul în vigoare respectând autoritatea și suveranitatea noastră. Unii dintre ei devin din ce în ce mai naționaliști. Acesta este un spirit pe care l-am căutat, pentru a vedea că oamenii cred în țara noastră, suveranitate, unitate.”

Cu privire la numărul de pelerini care vizitează Israelul în acest an, Rev. Pam a spus: „Avem nevoie de mai mulți oameni pentru a merge și să se roage. Știm că Covid-19 a afectat o mulțime de lucruri, dar suntem încă încredere în Dumnezeu că aceasta nu va afecta rugăciunile noastre negativ.

„Nu mergem acolo pentru turism, de fapt mergem acolo să ne rugăm și oricine crede în rugăciunea sfinților, creștinilor, musulmanilor, știe că acesta este momentul să ne rugăm mai mult și să căutăm Fața lui Dumnezeu.”

În răspunsul său, guvernatorul Sanwo-Olu a felicitat-o pe Pam pentru vizită, spunând că guvernarea înseamnă îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri și îmbunătățirea locului mult mai bine decât l-am întâlnit.

El a spus: „Și așa, dacă ne-am stabilit un obiectiv pentru noi înșine și spun că Lagos va avea întotdeauna probleme de trafic, așa că haideți să ne îmbunătăți transportul pentru oamenii noștri. Lagos va avea întotdeauna mișcare din cauza populației, așa că haideți să creăm alte mijloace de transport pentru ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *