Independente

Ogyny Set pentru a pas în Entertainment Hall Of Fame

Oginni Oluwaseun David, cunoscut sub numele de „Ogyny” este un muzician nigerian, actor, antreprenor cum, care este setat să ia Nollywood cu asalt.

Multi-talentatul Ogyny, care provine din Osun State și este un absolvent al Politehnicii de Stat din Lagos și al Universității din Africa de Sud, și-a lansat recent piesa „Heaven”, o baladă de dragoste. În timp ce mulți au crezut că a fost tot, Ogyny rămâne gata pentru chiar mai mult. Interpretarea rolului său, care l-a atras destul de cult în urma rămâne cel mai mare punct de vânzare din industrie.

Deja, actorul lanky are la rolurile sale de credit în spectacole și filme ca „Tinsel”, „Interzis”, „Unbroken”, „Men’s Club”, „Black Val”, „Igbo Kadara”, și multe altele.

Anunț dormitor
Vorbind despre experiența sa în industrie, Ogyny a spus, „Am fost de fapt în și în afara de aproximativ 16 ani acum, a existat un timp am avut de a merge înapoi la școală, și un alt timp am avut de a lucra pentru a face capete întâlni, deoarece divertisment nu a fost de plată încă. În timp ce am fost la școală în Africa de Sud, am păstrat pe împingând, care a dus la vraja mea mici cu acum-defunct din Africa de Sud pe bază de casa de discuri „Triple O Entertainment” și, de asemenea, caracteristici în DStv ‘Dr Tuner’ reclame TV, și Glo’s „Everywhere” reclame TV”. După ce m-am întors în Nigeria, după cinci ani de școlarizare și de muncă, în 2015, am decis să-mi iau cariera de actor mai în serios, iar decizia a fost cu adevărat fructuoasă.”

Muzicianul a remarcat că pasiunea a fost puterea sa de a rămâne, dar modele pozitive precum mama sa, 2Baba, Sound Sultan, R.M.D, Ramsey Nouah și Akin Lewis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *