Independente

Danmola Khazim gata pentru a comuta lucrurile cu „Lothario” Film

Ca industria filmului se încălzește înapoi în afaceri cu practicieni ridicarea de unde s-au oprit după o blocare cauzate de coronavirus temut, actor Nollywood și creator de conținut, Khazim Danmola pare a fi lider de drum și arată colegii săi să mă întorc în ea.

Cu noi proiecte fiind laminate de la Coliseum Network, o companie de divertisment stimat în prezent gestionarea afacerilor actor premiat și altele din industria filmului, se pare a fi începutul revoluției film-a face cu Danmola fiind fata companiei lor.

Vorbind într-un interviu recent cu privire la planurile sale de a lua industria prin surprindere, Danmola, care a prezentat în filme notabile Yoruba și engleză, inclusiv, dar nu se limitează la Tinsel, Subuola, Daune, Crucea lui Jade, printre altele, a spus că a lucrat până la nivelul din industrie în cazul în care el are acum pentru a începe să arate că film-a face ar putea fi făcut modul în care este de așteptat și nu altfel.

Anunț dormitor
Deși Danmola a avut propria sa parte echitabilă de provocări ca un actor, dar decizia sa de a lua pas îndrăzneț de a produce primul său film cu sprijinul unei companii de management, care este înclinat în managementul talentelor, echipamente fotografice și accesorii de vânzare cu amănuntul și producția de film, povestea se schimbă pentru el.

Noul său film, „Lothario” este foarte anticipat în colțurile filmului și actorul a spus speranțele sale sunt mari că filmul ar face numerele atunci când hit-uri rafturi film.

Potrivit lui, „filmul este unic. Este o poveste cu un concept unic. Intriga, crima, tăvălăul puterii, trădarea și drama arată câtă dramă ar ține oamenii la marginea locurilor lor.”

În timp ce este primul film danmola el este neperturbat ca el crede că ar surprinde mulți oameni. „Este prima mea producție de film, așa că este ca noul meu copil. Abia așteptăm să arătăm lumii magia pe care o gătim”, a spus el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *